…
…
…
…
…
03 Şubat 2020, Pazartesi Yalova,Türkiye

Yalova Erişilebilirlik Komisyonu 2020 Yılı Denetimlerine Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Kuruluşlarından Başladı.


Yalova Erişilebilirlik Komisyonu  2020 Yılı Denetimlerine Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde yapılan toplantı sonrasında İl Müdürlüğü bağlı kuruluşların denetlenmesi için çalışmalara başlamıştır.

Valilik Makamının 20.01.2020 tarih ve 185534 sayılı olurları ile, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı IV. Bölge Müdürlüğü, Yalova Belediyesi , Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü , İl Özel İdare, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Yalova Temsilcisi, Türkiye Engelliler Konfederasyonu Yalova Temsilcisi ile Aile ,Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Erişilebilirlik Biriminden oluşmaktadır.

Yalova Erişilebilirlik Komisyonu Fatih OKUR, Fahrettin DEMİRKAN, Ahu AKÇAM ÖZDEMİR, Esmetullah AVÇİL, Cafer GÖK, Hasan BOLAT, Mustafa SERTBAŞ, Mustafa ÖZKARA, Ayşegül TÜRKMEN’ den  oluşan komisyon üyeleri iki heyet halinde denetimlere haftanın 2 günü devam edeceklerdir.

İlimizde Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyon Üyeleri tarafından çalışma takvimi oluşturulmuş olup, belirlenen denetleme grubu ilk olarak İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşların denetlenmesi için çalışmalara başlamıştır.