…
…
…
21 Ocak 2021, Perşembe Yalova,Türkiye

Yalova Belediyesi Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünde Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzde görevli Sosyolog Yasir Furkan ÖZTÜRK tarafından Yalova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü personellerine İl Müdürlüğümüzün tüm alanlarda yürüttüğü çalışmalar, proje, hizmet, faaliyetlere ilişkin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Yalova Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde görevli Sosyolog Yasir Furkan ÖZTÜRK tarafından Yalova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Afitap KÜÇÜKÖZDEMİR ile Yalova Belediyesi Meclis Üyesi Melahat YALÇIN ve Belediye personellerinin katılım sağladığı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İl Müdürlüğümüzün tüm alanlarda yürüttüğü çalışmalar, proje, hizmet, faaliyetlere ilişkin sunumun yapıldığı toplantıda Yalova ilinde yürütülen sosyal hizmet çalışmalarının daha etkin kılınabilmesi maksadıyla kurumlar arası iş birliği hususlarında fikir alışverişi yapıldı.

İl Müdürümüz Sayın Arif LAÇİN ile Yalova Belediye Başkan Vekili Sayın Mustafa TUTUK’un imzalamış olduğu protokol kapsamında hayata geçirilen  “Sokakta Yaşayanlara Şefkat Eli” projesi ve ilerleyen zamanlarda hayata geçirilecek benzer projelere dair değerlendirmelerde bulunuldu.