…
…
…
…
…
17 Eylül 2019, Salı Yalova,Türkiye

Yalova Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Kurumlar Arası ve Çınarcık İlçe Kaymakamlığı Personeli Bocce Şampiyonası Müsabakaları Başladı.


Kuruluşlarımız arasında personel dayanışmasını ve kaynaşmasını artırmak amacıyla, İl Müdürlüğümüz 2019 yılı faaliyet programına alınan “Kurumlar Arası ve Çınarcık İlçe Kaymakamlığı Personeli Bocce Ligi” müsabakaları, 13.09.2019 tarihinde Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü Bocce Sahasında başlamıştır.

İlk Bocce karşılaşması, Çınarcık Kaymakamı Sayın Soner KIRLI’nın katılımı  ve Çınarcık Kaymakamlığı personellerinden oluşan takım ile Yalova Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde İl Müdürü Faruk UYSAL ve  personellerinden oluşan takımın karşılaşmasıyla başladı.

Bocce  Oyunun da amaç atılan veya yuvarlanan topun, hedef topa yakın olmasını sağlamaktır. Oyuna başlayan kişi önce hedef topu, sonra kendi topunu atar. Ardından sırayla kendi atışlarını gerçekleştirir. Takımların ellerindeki topların bitmesiyle bir raunt sonlanmış olur. Hedef topa rakip takımdan daha yakın olan her top için bir puan kazanılır. Toplamda 12 sayıyı alan oyunu kazanır.