…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
10 Mart 2020, Salı Yalova,Türkiye

Valimiz Sayın Muammer EROL’un Katılımı İle “Toplumda Kadın Temalı” Panel Düzenlendi.


Yalova Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından  8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle düzenlenen “Toplumda Kadın Temalı” Panel Valimiz Sayın Muammer EROL’un katılımı ile Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda  gerçekleştirildi.

Program Bakanlığımız Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Kadın Alanında Sağlanan İlerlemeler" video gösterimi ile başlamıştır.  Panel’de Yalova Üniversitesi Kadın ve Aile Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Prof.Dr. Elif YÜKSEL OKTAY tarafından Kadın Alanındaki Bilimsel Çalışmalar  , Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Fatma KAHRAMAN GÜLOĞLU Türkiye’de ve Avrupa’da Kadına Yönelik Şiddetin Genel Görünümü, Vaize Safiye ŞENTÜRK Kadın ve Tüketim ,İŞKUR’dan  İş ve Meslek Danışmanı Esra BALCI  Kadın İstihdamı ve ŞÖNİM Kuruluş Müdürü Yasemin YİGEN tarafından Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü hizmetleri hakkında sunumları, Sosyolog Cennet ERTÜRK sunum ve yönetiminde yapıldı.

Programa Valimiz Sayın Muammer EROL, İl Müftüsü Cevdet Cemal ÇIKRIK, İŞKUR Müdürü Erhan DEDE, İl Göç İdaresi Müdürü Salih Soner COŞKUN, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Faruk UYSAL, AÇSH İl Müdür Yardımcıları Zekiye BAŞ ve Arif LAÇİN, Şube Müdürümüz Burhan ÇAÇAN, Kuruluş Müdürlerimizden  Erhan ÇELİK, Ayşegül TÜRKMEN, Tuğçe İŞCANOĞLU, Fazlı KESKİN, Habip ALİM, Adem ÇİÇEK , Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa KANDEMİR, Kent  Konseyi Başkanı Nurten ANIL, Sivil Toplum Kuruluş yöneticileri ve  üyeleri ile Yalova halkı katılım sağlamıştır.

Panel sonunda katılımcılara protokol tarafından çiçek takdiminde bulunulmuştur.