…
…
…
…
…
…
…
20 Eylül 2021, Pazartesi Yalova, Türkiye

Valimiz Sayın Muammer EROL, Kahvaltı Programında Kahraman Gazilerimizle Bir Araya Geldi.


19 Eylül 1921’de Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’e “Gazi” ve 'Mareşal' rütbesinin verilişinin 100. yıl dönümünü münasebetiyle 19 Eylül Gaziler Günü’nde  anma programları düzenlendi.

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz koordinesinde Şehit Yakınlarımız ve Kahraman Gazilerimiz onuruna Yalova Uygulama Oteli’nde  kahvaltı programı gerçekleştirildi.

İlgili programa Valimiz Muammer EROL, AK PARTİ Milletvekili Meliha AKYOL, Karamürselbey Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Neslim ESKİ, Yalova Belediye Başkanı V. Fatih ŞAHİN, Cumhuriyet Başsavcı V. Cesim EREN, Vali Yardımcısı Mustafa Asım ALKAN, İl Emniyet Müdürü V. Togan ÇETİN, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Mustafa BAKÇEPINAR, İl Protokolü, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şube Başkanı Özcan İLA, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şube Başkanı Şakir GÜNER,  Kahraman Gazilerimiz ve Şehit Yakınlarımız katıldı.

Akabinde 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında 19 Eylül Gaziler Günü Anma Programı düzenlendi. Valimiz Muammer EROL’un Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından sırasıyla Garnizon Komutanlığı, Yalova Belediyesi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şube Başkanlığı ve Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şube Başkanlığı tarafından çelenklerin sunulmasıyla başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

19 Eylül Gaziler Günü Programı Merkez Camii’nde Aziz şehitlerimiz ve ahirete irtihal eden Kahraman Gazilerimiz için Mevlit-i Şerif’in okunmasının ardından son buldu.