…
…
29 Ocak 2020, Çarşamba Yalova,Türkiye

Valimiz Sayın Muammer EROL Çocuk Evlerini Ziyaret Etti.


Valimiz Sayın Muammer EROL, İl Özel İdare Genel Sekreteri Selim KARAHAN, İl Özel İdare Meclis Başkanı Hasan SOYGÜZEL, İl Müdürümüz Faruk UYSAL ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkez Müdürü Ayşegül TÜRKMEN ile birlikte Çocuk Evlerimizde koruma ve bakım altında bulunan çocuklarımızı ziyaret ettiler.

Yalova Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü’ne bağlı 8 çocuk evinde korunma ve bakım altında olan 5-18 yaş aralığında 40 çocuğa hizmet verilmektedir. Çocuk evlerine geçtiğimiz Ağustos ayında bir ziyaret geçekleştiren Hasan SOYGÜZEL eksikleri yerinde görerek bu konuda bir çalışma başlatmıştır. Yapılan çalışmalar sonucunda İl Özel İdaresi tarafından  beyaz eşya, yatak, dolap, mefruşat takımları, masa, sandalye, küçük ev aletleri, vb ev eşyaları alınarak çocuk evlerinde çocukların kullanımına sunuldu.

Çocukları ziyaret etmek ve yapılan çalışmaları yerinde incelemek için ziyaret gerçekleştirilmiştir. Valimiz Sayın Muammer EROL ve misafirler çocuklarla ve gençlerimizle tek tek ilgilenerek isteklerini sormuştur.