…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
03 Ekim 2021, Pazar Yalova,Türkiye

Valimiz Sayın Muammer EROL "1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü" nde Yaşlılarımızla Bir Araya Geldi.


Valimiz Sayın Muammer EROL, Yalova Belediye Başkanı Sayın Mustafa TUTUK ve kurum müdürlerinin katılımıyla "1Ekim Dünya Yaşlılar Günü" dolayısıyla ,Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz koordinesinde kıymetli büyüklerimizin ve bağlı kuruluşlarımızdan hizmet alan çocuklarımız, engelli gençlerimiz , sivil toplum kuruluşlarımız ve personelimizin  katılımıyla tekne turu düzenlenmiş ve hatıra fotoğrafı çekilmiştir.

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Arif LAÇİN, Yalova Liman Başkanı Hakan PEKŞEN ile Yalova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Afitap KÜÇÜKÖZDEMİR ile birlikte asırlık çınarlarımıza çiçek takdim edilmiş, hal ve hatırları sorularak günleri kutlanmıştır. Akabinde  çeşitli ikramlarda bulunulmuştur.

Düzenlenen tekne turunda kuruluşumuzda görevli müzik hocası  Hasan  Demir eşliğinde gerçekleştirilen müzik dinletisi ile huzurevi sakinlerimiz eşlik ederek şarkılar söylemiş, engelli gençlerimiz oyunlar oynayarak eğlenceli bir gün geçirmişlerdir.

Yaşlılar Günü etkinlikleri kapsamında ,bağlı kuruluşumuz Çınarcık Huzurevi'nin Bocce salonunun tefriş malzemeleri huzurevi yaşlılarımızdan Hüseyin Demiralp tarafından karşılanarak, salon yenilenmiştir.

Çınarcık Kaymakamı Sayın Cemil AKSAK, Çınarcık Belediye Başkanı Numan SOYER, İl Müdürümüz Arif LAÇİN, Kuruluş Müdürlerimiz ve huzurevi sakinlerimizin katılımıyla "1 Ekim Dünya Yaşlılar" günü münasebetiyle bocce salonunun açılışı yapılmıştır.

Akabinde günün anısına Yalova Paşakent HYBRM ve Çınarcık Huzurevi HYBRM arasında dostluk maçı düzenlenmiştir.

Biz Büyük Bir Aileyiz...