…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
18 Ocak 2024, Perşembe Yalova, Türkiye

Valimiz Sayın Dr. Hülya KAYA’nın Teşrifleriyle Yalova Kadın Kooperatifleri Çalıştayı Gerçekleştirildi


İlimizde faaliyet gösteren Kadın Kooperatiflerinin sorunlarının giderilmesi ve niteliklerinin artırılması amacıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz, Yalova Üniversitesi, Yalova Girişimci Kadınlar Derneği (YAGİKAD) ve Yalova Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile 18.01.2024 tarihinde “Yalova Kadın Kooperatifleri Çalıştayı” gerçekleştirildi.

Sayın Valimiz Dr. Hülya KAYA’nın açılış yaptığı Kadın Kooperatifleri Çalıştayı’nda konuşma yapan İl Müdürümüz Arif LAÇİN kadının güçlenmesinde kooperatiflerin önemli bir yer tuttuğunu ifade etti.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen çalıştayda Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Ticaret İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü İŞKUR Müdürlüğü, Yalova Belediyesi temsilcileri, Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlileri, Yalova Girişimci Kadınlar Derneği (YAGİKAD) üyeleri, Kadın Kooperatifleri temsilcileri,  Doğu Marmara Kalkınma Ajansı temsilcileri ile konuya destek sağlayacak öncü kişiler katılım sağladı.

Gerçekleştirilen çalıştayda Kadın Kooperatiflerinin yaşadığı mevcut sorunlar ve çözüm önerileri altı farklı masada ele alındı. Çalıştay sonunda katılımcılara katılım belgesi takdim edildi.