…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
18 Nisan 2022, Pazartesi Yalova,Türkiye

Valimiz Muammer Erol Çocuklarımızla İftar Programında Bir Araya Geldi


Dünya Yetimler Günü dolayısıyla Yalova Valiliği himayelerinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde İl Müdürlüğümüz hizmetlerinden yararlanan göz bebeğimiz çocuklarımız ve ailelerinin katılımı ile   iftar programı düzenlendi.

Uygulama Otelinde düzenlenen İftar Programına  Valimiz Muammer EROL ve Eşi Hanımefendi, İl Özel İdare Genel  Sekreteri Ümit YILMAZ, İl Müftüsü İlyas YILMAZTÜRK,  Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif LAÇİN, Yalova Koruma Altındaki Çocuklara Destek Derneği Başkanı Melahat YALÇIN, BEŞİR Derneği Başkanı Özgür KARAGÖZ ile  Müdürlüğümüz hizmetlerinden yararlanan çocuklar, aileleri ve personelimiz katılım sağladı.

Valimiz Muammer EROL iftar öncesi masaları tek tek dolaşarak çocuklarımıza ve ailelerine yakın ilgi gösterdi. İl Müftülüğünde görevli Niyazi ATMACA tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti ve ezan okunarak çocuklarımız oruçlarını açtı.

Daha sonra İl Müftüsü İlyas YILMAZTÜRK tarafından dua edildi. Çocuklarımızın valimiz ile birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından program sona erdi.