…
…
…
…
…
…
…
…
26 Nisan 2020, Pazar Yalova,Türkiye

TBMM’nin Açılışı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kuruluşlarımızda Büyük Bir Heyecanla Kutlandı.


Türkiye Büyük Millet Meclisi ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100.Yılı Kuruluşlarımızda Covid-19 salgını nedeniyle önleyici tedbirler kapsamında büyük bir heyecanla kutlandı.

Çocukların sokağa çıkma yasağı olması nedeniyle Kıymetli Şehit ve Gazi çocuklarımız hatırlanarak Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından ziyaret edilmiş günleri kutlanmış çeşitli hediyeler takdim edilmiştir.

Yalova Çocuk Hakları İl Komitesince 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel video hazırlanmıştır.

Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezine bağlı çocuk evlerimizde korunma ve bakım altında bulunan çocuklarımız ve gençlerimiz tarafından gün içinde bulunmuş oldukları evlerini Türk bayrakları ile donatarak  çeşitli  etkinliklerle kutlamışlardır.

Milli Piyango ile Yalova Bakım Rehabilitasyon Ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğündeki engelli gençlerimiz , Çocuk Evlerinde çocuklarımız, Huzurevlerimizde bulunan değerli büyüklerimiz Türkiye Büyük Millet Meclisinin ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100.Yılını bulundukları huzurevlerinde balkonlardan akşam saat 21.00 ‘de İstiklal Marşını okuyarak katılmış  birlik ve beraberlik ruhunu yaşatmışlardır.