…
…
…
11 Ocak 2021, Pazartesi Yalova,Türkiye

ŞÖNİM Yeni Binasında Hizmet Vermeye Başladı.


Bakanlığımız tarafından Şiddet Önleme ve İzleme Merkezleri  2012 yılında kurulmaya başlanmış ve 2019 sonuna kadar 81 ildeki teşkilatlanmalarını tamamlayarak, yereldeki Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele çalışmaları hızlandırılmıştır.

Şiddet Önleme ve İzleme Merkezlerinde; kadın erkek eşitliğinin sağlanması, toplumsal yaşamın tüm alanlarında kadınların konumlarının güçlendirilmesi ve kadınlara karşı her türlü ayrımcılığın önlenmesi için koruyucu ve önleyici çalışmalar yapılmaktadır.

Yalova Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bağlı kuruluşu olan Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü ilimizde  2016 yılından bu yana 7/24 esasına dayalı hizmet vermeye  başlamıştır. Ocak  ayı itibariyle  yeni hizmet binası Bayraktepe Mah. Şehit Ömer Faydalı Bulvarı Talih Sok. No:128 Merkez/Yalova adresine taşınmış ve ŞÖNİM hizmetlerine yeni binasında devam etmektedir.

İl Müdürü Arif LAÇİN, İl Müdür Yardımcısı Zekiye BAŞ, Şube Müdürleri Burhan ÇAÇAN ve Habib ALİM, SHM Müdür Yardımcısı Engin ÇINAR eşliğinde ŞÖNİM Müdürü Yasemin YİGEN'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.