…
17 Temmuz 2019, Çarşamba Yalova,Türkiye

Müdürlüğümüz ve Bağlı Kuruluşlarımız Yürüyüşe Katılarak Demokrasi Nöbetinde Stand Açtı.


15 Temmuz Demokrasi  Şehitleri  Anma, Milli  Birlik ve  Dayanışma Günü programları kapsamında ; Deprem Anıtı önünden başlayarak 15 Temmuz Cumhuriyet Meydanına kadar İznik Mehteran Takımı eşliğinde  yürüyüş düzendi.
 
Yürüyüşe Valimiz Sayın Muammer EROL ile hanımefendileri, İl Protokolü, İl Müdürlüğü personeli ve kuruluşlarımızdan Yalova Kadın Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ,Milli Piyango Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Çocuk Evleri ve Koordinasyon Merkezine bağlı çocuk evlerimizde kalan gençlerimiz, Huzurevi sakinlerimiz katıldı.  

Büyük beğeni alan İznik Mehteran Takımının gösterisinin ardından, okunan Kuran-ı Kerim Tilaveti ve ardından  İl Müftüsü Cevdet Cemal ÇIKRIK  tarafından Şehitlerimiz için dualar edildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında demokrasi nöbetinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak açılan Standımızda nöbet tutan halkımıza çay, su ve lokma  ikramında bulunuldu. Aynı zamanda 15 Temmuz Anı defteri konularak, kurum müdürleri ile  vatandaşlarımızın duygu ve düşünceleri alındı.

Standımızı gece boyunca Gazi ve Gazi Yakınları, engelli gençlerimiz, çocuklarımız, Valimiz, Ak Parti İl Başkanı ve yöneticileri, Çınarcık Kaymakamı İle Çınarcık Belediye Başkanı ,İl Müdürleri.  Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, kurumun idareci ve personelleri ile Yalova halkı ziyaret etti.