…
…
…
…
12 Ağustos 2019, Pazartesi Yalova,Türkiye

Kurban Bayramı Bayramlaşma Programında Kuruluşlarımız Ziyaret Edildi.


Yardımlaşma ve Dayanışmanın, sevgi ve hoşgörü duygularımızın en üst düzeye çıktığı bayramlardan biri olan Kurban Bayramı Bayramlaşma programı Valimiz Sayın Muammer EROL’un ev sahipliğinde  il protokolü,  kamu kurum, kuruluş mensupları, sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler  ve vatandaşların katılımı ile Uygulama Otelinde gerçekleştirildi.

Valimiz Sayın Muammer EROL beraberindeki heyet ile birlikte İlk önce Paşakent Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek burada kalan huzurevi sakinlerimiz ile bayramlaştı.

Anadolu Kalkınma Vakfı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü ziyareti esnasında kurumda bulunan çocuklarımızın bayramları kutlanarak valimiz tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Daha sonra Milli Piyango Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaret edildi. Valimiz Sayın Muammer EROL’a engelli gençlerimiz tarafından çiçek takdimi edildi. Engelli Gençlerimiz tarafından hazırlanan  program  Valimiz ve İl protokolüne sunuldu.

Valimiz Sayın Muammer EROL bayramlaşma programı çerçevesinde Aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan Kıymetli Ailelerimizi ve Kahraman Gazilerimizi evlerinde ziyaret ederek ailelerimiz ile bayramlaşarak sohbet etti.