…
…
25 Ekim 2019, Cuma Yalova,Türkiye

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Teknik Kurul Toplantısı Yapıldı


Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyonu’nun çalışmalarını desteklemek üzere Komisyona bağlı olarak kurulan Teknik Kurul üyeleri ile 24.10.2019 tarihinde İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda toplantı yapıldı.  

Teknik Kurul Toplantısında; Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2019 Yılı Faaliyet Planı değerlendirilerek gerçekleştirilen çalışmalar ve yıl sonuna kadar gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar değerlendirildi. Teknik Kurul üyeleri ile Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı doğrultusunda 2020 Yılı Faaliyet Planı taslağı da hazırlandı.

Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü koordinesinde yapılan toplantıya Yalova Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü- Rehberlik Araştırma Merkezi, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Müftülüğü, İl Göç Müdürlüğü, Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İdare ve Denetim Müdürlüğü, Denetimli Serbestlik İl Müdürlüğü, Yalova Üniversitesi Kadın ve Aile Araştırmaları Uygulama Merkezi, Yalova Kadın Konukevi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, KOSGEB, ve Kent Konseyi Kadın Meclisinden temsilciler katıldı.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2020 Faaliyet Planının, 2019 Aralık Ayında yapılacak Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyonu’nun onaylaması ile birlikte 2020 yılında faaliyete geçecektir.