…
…
…
28 Aralık 2019, Cumartesi Yalova,Türkiye

Kadıköy Özel Bakım Merkezi Engelli Bireylere Hizmet Vermeye Başladı.


Yalova Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı engelli bireylere yönelik hizmet vermekte bulunan özel bakım merkezleri 24 saat bakım hizmeti ile engelli bireylerin aktif yaşama katılmaları, kültürel, sanatsal, sportif ve sosyal faaliyetler ile etkin zaman geçirmeleri sağlanmaktadır.

İlimizde bu doğrultuda Yalova Özel Eser  Bakım Merkezi 79  kişilik kapasitesiyle 19 yaş ve üzeri ruhsal engellilere ve Yalova 1 Hayat Özel Bakım Merkezi 74  kişilik kapasitesiyle 19 yaş ve üzeri ruhsal engellilere hizmet vermektedir.

Özel Kadıköy Engelli Bakım Merkezi  Yalova Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak açılmış 24.12.2019  tarihinden itibaren Zihinsel Engelliler İçin Yatılı Bakım Hizmeti vermekte olup, Kurucu Müdürü  Dr. Öğr. Üyesi Gaye ÖZ ESMERAY tarafından kurulmuş, Sorumlu Müdür olarak Serpil DİNÇSOY görev yapmaktadır.

Özel Kadıköy Engelli Bakım Merkezi Termal Yolu No:13 Kadıköy/Yalova adresinde  48  kişilik kapasitesiyle 18 yaş ve üzeri zihinsel engellilere hizmet vermeye başlamıştır.

Yeni açılan özel bakım merkezi ile birlikte ilimizde özel bakım merkezleri 200 yatak kapasitesiyle hizmet vermektedir.