…
…
…
…
…
11 Nisan 2020, Cumartesi Yalova,Türkiye

İl Müdürümüz Faruk UYSAL , Kırklareli Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Olarak Atanmıştır.


Yalova Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Faruk UYSAL 07/02/2017 tarihinde görev başlamıştı. 07/04/2020 tarih 2020/117 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kırklareli Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atanmış bulunmaktadır.

l Müdürümüz için düzenlenen vedalaşma programında konuşma yapan İl Müdürümüz Faruk UYSAL ; “Bize aziz milletimize hizmet etme fırsatı verdikleri için Sayın Cumhurbaskanımıza ve Sayın Bakanımıza şükranlarımı arz ediyorum. Yalova ailesinde yer aldığım zaman süresince birlikte çalıştığımız, Sayın Valilerimize, Sayın Milletvekillerimize, bize destek olan tüm kurum müdürlerimize, ilgili dernek yöneticilerine, değerli muhtarlarımıza hizmet verdiğimiz dezavantajlı gruplarla ilgili haberlere hassasiyetle yaklaşan basın çalışanlarına ve birlikte hizmet ürettiğimiz mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gayemiz, gönüllerde hoş bir seda bırakmaktı. Onu başarabildiğimiz gönül ehline selam ve saygılarımı sunuyor, bugün itibarî ile Yalova daki görevimden ayrılıyorum.”dedi.

Değerli İl Müdürümüz İlk çalışma gününden son çalışma günüde kadar göstermiş olduğunu özverili, dayanışma içerisinde ve fedakarlık göstermiştir. Yalova olarak sizi ve çalışmalarınızı hiç bir zaman unutmayacağız. Yolunuz açık başarılarınız daim olsun.