…
04 Ocak 2021, Pazartesi Yalova,Türkiye

İl Müdürlüğümüzün E- Bülten İlk Sayısı Yayınlandı.


Dünya tarihinin en büyük salgınlarından biriyle karşı karşıya kalan insanlık, 2020 yılının ilk aylarından itibaren hızlı bir tehdite dönüşen Covid-19 salgınıyla topyekün mücadele etmektedir. Yalova Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak söz konusu süreçte bağlı kuruluşlarımızda ek tedbirler alınmıştır.

Değerli İdari personellerimiz ve kıymetli çalışanlarımız söz konusu süreçte yüksek sorumluluk bilinciyle, gayretli, fedakar ve özveriyle çalışmalarını sürdürmektedir. Yalova Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak görev tanımımız doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz hizmet, proje, etkinlik ve faaliyetleri görünür kılmak, düzenli şekilde belirli sürelerle özelde Yalova genelde ise Türkiyedeki vatandaşlarımızla, ilgili sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları ve bakanlığımızla paylaşmak, bilgilendirmek ve toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla E-Bülten çalışması gerçekleştirilmiştir.

E-Bülten çalışmamızın yayınlamış olduğumuz ilk sayısının içeriğinde İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarımız olan Sosyal Hizmet Merkezi, Milli Piyango Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi, Yalova Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Merkez Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Anadolu Kalkınma Vakfı Çocuk Evleri Sitesi, Kadın Konukevi, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi ve İl Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen proje, hizmet, etkinlik ve faaliyetlere dair haberler yer almaktadır. Altı aylık periyotlarla yayınlayacağımız E-Bültende tüm alanlarda yürüttüğümüz çalışmalar, proje, hizmet, faaliyet, etkinlik ve alana ilişkin gelişmeler yer alacaktır.

İlimizde 2020 yılında gerçekleştirdiğimiz faaliyetlere ilişkin bilgileri içeren E-Bülten; ilgililerin bilgilenme ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hazırlanmıştır.

Yalova AÇSH E-bülten 1.sayısına aşağıda yer alan bağlantıyı tıklayarak ulaşabilirsiniz

https://www.ailevecalisma.gov.tr/media/64665/e-bulten-aralik-2020-yalova-acsh.pdf