…
…
…
…
23 Mart 2022, Çarşamba Yalova,Türkiye

İl Müdürlüğümüz ve Yalova Üniversitesi Sosyal Destek Kulübü ile ortak olarak “Dünyada ve Türkiye’de Sosyal Hizmet Konferansı” düzenlendi


Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz ve Yalova Üniversitesi Sosyal Destek Kulübü ile ortak olarak “Dünyada ve Türkiye’de Sosyal Hizmet Konferansı” düzenlendi.

Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif LAÇİN, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fethi GÜNGÖR, Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Rıza ABAY ve Prof. Dr. Musa ŞAHİN’in yanı sıra birçok öğrenci katılım gösterdi.

Yalova Üniversitesi İnsan ve Topum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fethi GÜNGÖR’ün açılış konuşmasının ardından, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Yunus ÖZDAŞ başkanlığında; Kuruluş Müdürü Çiğdem ÇINAR AY, Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Yardımcısı Engin ÇINAR, Sosyal Hizmet Uzmanı Nevzat ATASOY ve Sosyal Hizmet Uzmanı İnan YILDIRIM ile beraber soru-cevap şeklinde müdürlüğümüz tarafından sunulan hizmetler hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.