…
…
…
22 Haziran 2023, Perşembe Yalova, Türkiye

İl Müdürlüğümüz ile Yalova Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı


Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz ile Yalova Üniversitesi arasında karşılıklı yardımlaşma, dayanışma, eğitim ve iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında Yalova Üniversitesinde eğitim gören öğrencilerin araştırma, gözlem ve uygulama faaliyetleri kapsamında Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet alan yaşlı bireyler, çocuk, genç ve yetişkin bireyler ile gerçekleştirmeyi planladıkları etkinlik, faaliyet, uygulama ve projelerde bilgi edinme ve eğitim alanlarında kurum merkezli çalışmalar gerçekleştirilecektir.

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz ile Yalova Üniversitesi Rektörlüğü arasında akademik ve sosyal hizmet alanlarında yapılacak iş birliğinin yürütülmesinin esaslarını müşterek imzayla kayıt altına almak amacıyla düzenlenen protokol töreni İl Müdürümüz Arif LAÇİN ile Prof. Dr. Mehmet BAHÇEKAPILI katılımı ve Valimiz Sayın Muammer EROL’un oluru ile gerçekleştirilmiştir. Söz konusu protokol kapsamında İl Müdürlüğümüz ile Yalova Üniversitesi Rektörlüğü paydaşlığında dezavantajlı gruplar başta olmak üzere üniversite öğrenimine devam eden öğrencilere yönelik eğitim programları geliştirilecek, etkinlik, bilimsel faaliyet ve projeler hayata geçirilecektir. Bununla birlikte öğrencilerin sosyal gelişimine, eğitim hizmetlerinin niteliğinin arttırılmasına ve eğitim paydaşlarının sosyal, kültürel ve mesleki gelişimlerine İl Müdürlüğümüz tarafından destek sunulacak olup Yalova Üniversitesi tarafından ise İl Müdürlüğümüzün hizmet alanlarına ilişkin akademik destek sağlanacaktır.

İl Müdürümüz Arif LAÇİN, ilgili protokol vasıtasıyla ilimizde yürütülen sosyal hizmet çalışmalarına ve Yalova Üniversitesinde öğrenimine devam eden öğrencilerin mesleki bilgi birikimlerine katkı sunulacağını belirterek, kurumsal kapasitelerin artırılması ile hizmet standartlarının yükseltilmesi yoluyla ilimize katma değer sağlayacak protokol ile Yalova Üniversitesiyle sağlanan işbirliğinin ilimize hayırlar getirmesi temennisinde olduğunu ifade ederek, başta Yalova Üniversitesi rektörü sayın Prof. Dr. Mehmet BAHÇEKAPILI olmak üzere protokolün hayata geçirilmesi noktasında emekleri bulunanlara teşekkür etti.