…
…
…
…
09 Haziran 2021, Çarşamba Yalova,Türkiye

İl Müdürlüğü ve Kuruluşlarımızda görev yapmakta bulunan şoförlerimize yönelik “İletişim ve Sorun Çözme Becerileri”,”Stresle Başa Çıkma” ve “ Sağlıklı Beslenme” konularında eğitimler düzenlenmiştir.


Aile Eğitim Programları kapsamında, İl Müdürlüğümüz Eğitim ve Danışmanlık Birimi tarafından eğitimlerimiz devam etmektedir.

İl Müdürlüğü ve kuruluşlarımızda görev alan şoförlerimize yönelik “İletişim ve Sorum Çözme Becerileri”, ”Stresle Başa Çıkma” ve “ Sağlıklı Beslenme” konularında, İl Müdürlüğümüz Eğitim ve Danışmanlık Biriminde görevli Sosyal Hizmet Uzmanı Selva ŞENGÜL ve Psikolog Gamze BULUT tarafından eğitim verilmiştir. Eğitimde, İletişim becerileri, iletişim süreci, etkin dinleme, iletişimde dikkat edeceklerimiz, iletişim engelleri, iletişim modelleri üzerine bilgilendirme yapılarak sağlıklı bir etkileşim ortamının oluşturulması yönünde farkındalık yaratılması konularında paylaşımda bulunulmuştur.

Eğitimde iletişim becerileri hakkında farkındalık sağlanması, etkili sorun çözme becerilerinin kazanılması ve bu kaynakların stres ve kriz yaratan durumların giderilmesinde kullanılmasına yönelik eğitim verilmiştir. Bununla birlikte İletişim becerileri, iletişim süreci, etkin dinleme, iletişimde dikkat edeceklerimiz, iletişim engelleri, sağlıklı iletişim modelleri üzerine bilgilendirme yapılarak ideal bir etkileşim ortamının oluşturulması yönünde farkındalık sağlanması konularında paylaşımda bulunulmuştur.

Diyetisyen Büşra YILDIRIM tarafından ise sağlıklı beslenme konusunda eğitim verilmiştir.