…
…
25 Temmuz 2020, Cumartesi Yalova, Türkiye

İl Müdür V. Arif LAÇİN’in Başkanlığında Çocuk Hizmetleri Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi.


Çocuk Hizmetleri Koordinasyon toplantısı; İl Müdürümüz Arif LAÇİN başkanlığında, kuruluş müdürlerimiz ve alanda görevli meslek elemanlarının katılımı ile, 21.07.2020 tarihinde Salı günü İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.

Söz konusu toplantı gündem maddeleri kapsamında;  bağlı kuruluşlarımız A.K.V. Çocuk Evleri Sitesi, Çocuk Koruma İlk Müdahale ve Değerlendirme Birimi ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde korunma/bakım altında bulunan çocukların genel durumu değerlendirilmiştir.

Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğüne yeni bina kiralanması  ve A.K.V. Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü’nün bulunduğu alanın tamamen kuruluşumuza tahsis edilmesi konularının değerlendirilerek, konu ile ilgili Kuruluşlarımız tarafından fizibilite çalışmalarının yapılması kararlaştırılmıştır. Bunun dışında Koruyucu Aile temelli Çocuk Koruma Sisteminin 2020 yılında etkin olarak hayata geçirilmesi, Koruyucu Aile çalışmaların yaygınlaştırılması ve duyurulması adına yapılabilecek çalışmaların belirlenmesi gerektiği bilgisi verilmiştir.