…
…
…
…
30 Temmuz 2024, Salı Yalova TÜRKİYE

HUZUREVİ SAKİNLERİMİZİN EL SANATLARI SERGİSİ AÇILDI


Müdürlüğümüze bağlı hizmet vermekte olan Yalova Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimizde Hizmet alan sakinlerimizi psiko-sosyal yönden desteklemek serbest zamanlarını değerlendirmek ve üretken bir yaşam sürmelerini desteklemek amacıyla kurs ve etkinlikler düzenlenmektedir. Kuruluşlarımızda farklı zaman dilimlerinde düzenlenen ve halihazırda devam eden  Fligrofi, Resim ve El Sanatları kurslarımızda Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce görevlendirilen usta öğreticiler ile sakinlerimizin el emeği göz nuru eserlerini sergilemek üzere İlimiz Merkezde bulunan Engelsiz Kafe’de ‘’EL SANATLARI SERGİSİ’’ düzenlendi. 

Vali Yardımcımız Sn. İdil Özdemir Doğan ve İl Müdürümüz Arif Laçin, Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Yalova Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerinin el emeği göz nuru eserlerini sergilendiği ‘El Sanatları Sergisi’nin açılışına katıldı.

Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Yalova Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerinin Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri ile yaptıkları el emeği, dokuma ve el sanatlarından oluşan eserlerin açılışını yapan Vali Yardımcımız Sn. İdil Özdemir Doğan, sergide yer alan eserleri inceleyerek sanat hocalarından ve eser sahibi yaşlılarımızdan bilgi aldı.