…
…
…
…
…
09 Eylül 2021, Perşembe Yalova,Türkiye

Eylül Ayı Erişilebilirlik Belgeleri Takdim Edildi.


Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif LAÇİN tarafından, Ağustos ayı içerisinde 4 kuruma engellilerin ulaşımının kolaylaştırılmasında yaptıkları katkılardan dolayı “Erişilebilirlik Belgesi” takdim edildi.

Cumhurbaşkanımız Sayın  Recep Tayyip ERDOĞAN  tarafından 2020  yılının engelliler için Erişilebilirlik Yılı ilan edildiği, Erişilebilirlik Eylem Planı doğrultusunda ilimizde Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyon üyelerinin kamu kurumları ve özel kuruluşlarda yapmış oldukları denetimler sonucunda erişilebilirlik belgeleri düzenlendi.

İl Müdürümüz Arif LAÇİN tarafından 4 Mevsim Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Yavuz KOÇAK, 1 Hayat Özel Yalova Butik Bakım Merkezi Müdürü  Edanur AKBUĞA ile Ufuk DOĞAN’ a takdim edildi.

İl Müdür Yardımcısı Yunus ÖZDAŞ ile Erişilebilirlik Birim Sorumlusu Şube Müdürü Habib ALİM tarafından ise Polis Merkezi ve Yalova Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü erişilebilirlik belgeleri İl Emniyet Müdür Yardımcısı Tevrat YAZAR ve Serkan AKPINAR’ a takdim edildi.