…
26 Şubat 2021, Cuma Yalova,Türkiye

Engelli Ve Yaşlı Hizmetleri Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi.


Yalova Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü toplantı salonunda 24.02.2021 tarihinde  İl Müdürümüz Arif LAÇİN ’in  başkanlığında Engelli Hizmetleri biriminde görevli meslek elemanları ve idarecileri, Resmi Huzurevleri ve Resmi Bakım Merkezlerimizde çalışmakta olan idareci ve meslek elemanlarının katılımı ile toplantı gerçekleştirilmiştir.

Tüm engelli ve yaşlı kuruluşlarımızda Covid-19 aşılarının 2. Dozunun tamamlandığı, tedbirlere uyulmaya hassasiyetle devam edildiği hususları konuşulmuş, engelli ve yaşlı bireylerimizin uzun süre kuruluşlarda kalmaktan kaynaklı moral ve motivasyonlarının nasıl artırılabileceği hususları değerlendirilmiş, Covid-19 tedbirlerine riayet edilerek gezi planlamalarının yapılabileceği hususu belirtilmiştir.

Kuruluşlarımızın, İl Müdürümüzce yapılan denetimlerinde tespit ettiği; İş Sağlığı ve Güvenliği, Erişilebilirlik, Sivil Savunma konularındaki eksiklikleri ve neler yapılması gerektiği hususları değerlendirilmiş, çözüm yolları konuşulmuştur. Personel eksiklikleri ve yeni görevlendirmelere ilişkin bilgi paylaşımında bulunulmuştur.

Ayrıca Altınova’ da yapılması planlanan Engelsiz Yaşam Merkezi Projesi ile ilgili İl Müdürümüz Arif LAÇİN tarafından bilgi aktarımı sağlanmıştır.