…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
17 Ocak 2022, Pazartesi Yalova,Türkiye

Engelli Ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcımız Sayın Önal İNALTEKİN, İlimizde Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu.


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Sayın Önal İNALTEKİN, İl Müdürümüz Arif LAÇİN eşliğinde  müdürlüğümüze bağlı engelli ve yaşlı alanında  hizmet vermekte bulunan kuruluşlarımızda incelemelerde bulundu.

Kuruluşlarımızdan Milli Piyango Bakım Rehabilitasyon Aile ve Danışma Merkezi, Yalova Kadın Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi, Yalova Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinden hizmet alan engelli bireylerimiz ve huzurevi sakinlerimizle bir araya geldi.

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcımız Sayın Önal İNALTEKİN' e, İlimizde engelli bireylerimize hizmet verecek olan Gündüz Hizmet Merkezi  projesi ile Altınova Engelsiz Yaşam Merkezinde İl Müdürümüz Arif LAÇİN tarafından bilgi verilerek incelemelerde bulunuldu.

Akabinde Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde Spastik Engelliler Federasyonunca projelendirilen ve TRT Avaz ortaklığı ile Koçum Babam En İyi Yaşam Koçu Babadır projesi kapsamında hazırlanan belgeselin gala gecesine katılım sağladı.