…
…
08 Ağustos 2019, Perşembe Yalova,Türkiye

Düzce Sel Felaketinde Ailesini Kaybeden Beşir BÜYÜKKANLI Ziyaret Edildi.


Yalova Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Çocuk Evlerimizde koruma ve bakım altında bulunan Beşir BÜYÜKKANLI  Düzce ilinde ikamet eden babasına ziyaretinde, 18.07.2019 tarihinde Esma Köyü’nde oluşan sel felaketinden etkilendiği  ve yaralı olarak kurtarıldığı ailesinin kaybolduğu haberi alınmıştı.

Uzun süren aramalar sonucunca ailesinin vefat haberi alınmış olup, Düzce Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile ortak çalışmalar yapılmış psiko-sosyal destek hizmetleri sunulmuştur.

Yalova Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Faruk UYSAL ,Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi personelleri ile birlikte Düzce iline ziyaret gerçekleştirilmiş olup, Düzce Sel Felaketinde babası ve yakınlarını kaybeden Beşir BÜYÜKKANLI ’yı akrabalarının yanında ziyaret ederek taziyede bulunulmuştur.

Akabinde İl Müdürümüz Faruk UYSAL, Düzce Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler  İl Müdürü Sayın Zeki YILDIRIM  ziyaret edilerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.