…
…
…
…
…
…
…
…
27 Ocak 2021, Çarşamba Yalova,Türkiye

Çocuklarımız Yazıyorum/Çiziyorum Etkinlik Ödüllerini İl Müftümüz Sayın Cevdet Cemal ÇIKRIK'ın Elinden Aldılar.


Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Yazıyorum/Çiziyorum Etkinliği kapsamında Yalova İl Müftülüğü ile Çocuk  Hizmetleri  Kuruluşlarımızda korunma ve bakım altında bulunan çocuklarımıza yönelik ortaklaşa düzenlenen "Yazıyorum/Çiziyorum" etkinliği çerçevesinde çocuklarımızın eserleri Müftülük tarafından değerlendirilmiştir.

Yazıyorum çiziyorum etkinliği kapsamında çocuklarımızın şiir, öykü ve masal yazma ile resim ve karikatür çizme becerilerini; duygu ,düşünce ve gözlem yeteneklerini manevi değerlerimizle içselleştirmeleri ve bu değerlerle güçlenmiş bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla “Yazıyorum/Çiziyorum” etkinliği düzenlenmiştir.

Dereceye giren çocuklarımızın ödülleri müftülük makamında pandemi kurallarına uygun olarak takdim edilmiştir. Düzenlenen ödül takdim törenine  Anadolu Kalkınma Vakfı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü’nden hizmet alan çocuklarımız ve Kuruluş Müdürlerimiz katılarak, Yalova İl Müftüsü Cevdet Cemal ÇIKRIK ile İl Müftü Yardımcısı Ayşe Betül BALIKÇI ‘nın elinden ödüllerini aldılar.