…
…
…
29 Ağustos 2019, Perşembe Yalova,Türkiye

Çocuk Koruma Kanunu İl Koordinasyon ve Değerlendirme Kurulu Toplandı.


2019 Yılı Çocuk Koruma Kanunu İl Koordinasyon ve Değerlendirme Kurulu dördüncü toplantısı; Koordinasyon ve Değerlendirme Kurulu Üyelerinin katılımı ile, 28 Temmuz 2019 Çarşamba günü İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.

Söz konusu toplantı gündem maddeleri kapsamında; 3. İl Çocuk Koordinasyon Kurulu Toplantısı kararları, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’ nın Temmuz-Ağustos 2019 aylarına ait çocuk işlemlerine dair sayısal verileri ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından uygulanan Tedbir kararları değerlendirilmiştir.

2019 Yılı İl Koordinasyon Ve Değerlendirme Kurulu 4. Toplantısında; Kolluk kuvvetleri tarafından tedbiren geçici süre ile bakım altına alınması gereken çocukların  İlk Adım Birimine teslim edilmesi, on sekiz yaşından büyük engelli bireylerin ise Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinasyonu ile özel bakım merkezlerine teslim edileceği İl Müdürü tarafından bildirildi. Kayıp ve kaçak çocuklar ile ilgili yapılan işlemler değerlendirildi.