…
…
…
08 Ekim 2020, Perşembe Yalova, Türkiye

Çocuk Hizmetleri Koordinasyon Toplantısı İl Müdürü Arif LAÇİN Başkanlığında Yapıldı.


Çocuk Hizmetleri Koordinasyon toplantısı; İl Müdürümüz Arif LAÇİN başkanlığında, kuruluş müdürlerimiz ve alanda görevli meslek elemanlarının katılımı ile, 07.10.2020 tarihinde Çarşamba günü İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.

Söz konusu toplantı gündem maddeleri kapsamında;  bağlı kuruluşlarımız A.K.V. Çocuk Evleri Sitesi, Çocuk Koruma İlk Müdahale ve Değerlendirme Birimi ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde korunma/bakım altında bulunan çocukların genel durumu değerlendirilmiştir.

Aile Odaklı Hizmetler (Sosyal Ekonomik Destek, Okul Destek Projesi, Koruyucu Aile Hizmeti, Evlat Edinme Hizmeti), Koruyucu ve Önleyici Faaliyetler,(Çocuklar Güvende, Sokakta Çalıştırılan Çocuklara Yönelik Hizmetler, Çocuk Haklarına İlişkin Faaliyetler, Sosyal Uyum, Ekranla Değil Akranla Büyüsün Çocuklar Kampanyası, Mobil Çocuk Sosyal Hizmet Birimleri, Rol Model ve Nesiller Buluşuyor, Benim Rehberim Projeleri) Psiko-sosyal destek hizmetler (Çocuk Destek Gelişim ve Eğitim Programı, Değerler Eğitimi, Mahremiyet Eğitimleri vb.) kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunulmuştur.

Bağlı Kuruluşumuz Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünde korunma bakım altında bulunan çocuklarımızın istihdamına ilişkin İŞKUR işbirliği ile “İş ve Meslek Danışmanı tarafından düzenlenen eğitimler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.