…
…
…
…
…
…
…
…
…
23 Ekim 2019, Çarşamba Yalova,Türkiye

Bocce Turnuvası Final Maçları Yapıldı.


Kuruluşlarımız arasında personel dayanışmasını ve kaynaşmasını artırmak amacıyla, İl Müdürlüğümüz 2019 yılı faaliyet programına alınan “Kurumlar Arası ve Çınarcık İlçe Kaymakamlığı Personeli Bocce Ligi” müsabakaları, 13.09.2019 tarihinde Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde başlamış olup, bugün yapılan bocce turnuva final maçları sonrası kupa töreni ile sona ermiştir.

Maç öncesi turnuvaya katılan tüm takım personelleri  ve kuruluş müdürlerimizin katılımı ile Paşakent Huzurevinde düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bir araya gelindi.

Turnuva Final Bocce Maçı Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Anadolu Kalkınma Vakfı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü takımları arasında oynandı. Paşakent Huzurevi Bocce Takımı 3. Çınarcık Huzurevi Bocce takımı 2. AKV Çocuk Evleri Sitesi Bocce Takımı 1.oldu.

Paşakent Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Erhan ÇELİK, Şube Müdürü Yunus ÖZDAŞ 3.ve 2 olan takımlara madalyalarını takdim ederken, İl Müdürümüz Faruk UYSAL 1.olan Anadolu Kalkınma Vakfı Çocuk Evleri Sitesi Bocce Takımına kupa takdiminde bulundu. Akabinde tüm takım personelleri ile hatıra fotoğrafı çekildi.