…
18 Mart 2022, Cuma Yalova,Türkiye

“Bir Yanımız Hep Çanakkale”


Çanakkale Savaşı , vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk milletinin neleri başarabileceğinin en güzel kanıtıdır. Anadolu'da Türk varlığını ve mukaddes değerlerimizi kahraman ecdadımızın yazdığı şanlı bir destandır.

Çanakkale Savaşları'nın dönüm noktası olan 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. Yıl Dönümü münasebetiyle Mehmetçiğin hatırasının, inancının, cesaretinin, azminin, manevi mirasının, milli birlik ve beraberliğimizin harcı olan Çanakkale Zaferini kazandıran bu yüksek ruhun kuşaktan kuşağa yaşatılması  , hayatımızın bir parçası olan bu şanlı duyguya atıfta bulunarak “ Bir Yanımız Hep Çanakkale” sloganıyla farkındalık oluşturarak her yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir coşku ve minnetle kutlanmaktadır.

Bu vesile ile, 18 Mart Şehitler Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107.Yıl Dönümünde  bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle ve  şükranla anıyoruz.

Ruhları şad, mekanları cennet olsun.