…
…
…
…
…
…
…
22 Eylül 2023, Cuma Yalova, Türkiye

Bakanlığımızın Talimatıyla Yalova Aile Çalıştayı Düzenlendi


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ’ın talimatları ile ailenin korunması, güçlendirilmesi ve sosyal refahın arttırılması yönünde 81 İlde Aile Çalıştayı düzenlendi.

İlimizde Valimiz Sayın Dr. Hülya KAYA’nın destekleriyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz koordinasyonunda 20.09.2023 tarihinde Uygulama Otelinde Yalova Aile Çalıştayı gerçekleştirildi. Vali Yardımcımız Sayın İdil ÖZDEMİR DOĞAN’ın açılışını yaptığı Aile Çalıştayına Yalova Üniversitesi akademisyenleri başta olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşları, Yalova Barosu, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, şehit yakını ve gazilerimiz ile konuya destek sağlayacak öncü kişiler katılım sağladı.

Çalıştayda “Aile, Eşitlik ve Adalet”, “Aile, Sosyal Kalkınma ve Refah”, “Aile, Hayat Boyu Gelişim ve Öğrenme”, “Aile, Çevre ve İklim”, “Aile, Teknoloji ve Dijitalleşme”, “Aile Odaklı Sosyal Hizmetler” konuları ele alınarak ailelerin yaşadığı mevcut sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı.

Katılımcılara çalıştay sonunda Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sayın Arif LAÇİN tarafından katılım belgesi takdim edildi.