…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
28 Aralık 2023, Perşembe Yalova, Türkiye

Bakanlığımız Bünyesinde "Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları" Programı Düzenlendi


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında, eğitim çağındaki çocuklarımız ile kahraman gazilerimizi bir araya getirerek, kahraman gazilerimizin yaşadıklarını ve tecrübelerini çocuklarımıza aktarmalarını, vatan ve millet sevgisi ile yapılan fedakarlıkların görülerek bu doğrultuda tarih bilincinin aşılanması ve geleceğe yön verilmesi amacı ile ‘“Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları" programı düzenlendi.

İlk program İl Müdürlüğümüze bağlı Şehit Yakınları ve Gaziler Birimimiz tarafından organize edilerek Yalova Şehit Ahmet Uzun Orta Okulunda gerçekleştirildi. Propramda 2 Kıbrıs Gazimiz Şakir GÜNER ve Yaşar ÇELİK ile Kore Gazimiz Necmettin ÇATALBAŞ anılarından kesitler sundu. Öğrencilerimizin soruları gazilerimiz tarafından cevaplandırılmasının ardından gazilerimize çiçek takdimi ile program sonlandırıldı.

Gerçekleştirilen 2. programda İl Müdürlüğümüze bağlı Şehit Yakınları ve Gaziler Birimimiz tarafından organizasyonunda Yalova Yusuf Ziya İlkokulu öğrencileri ile Kahraman Gazilerimiz Jandarma Er Gürkan KAŞIKÇI ve Jandarma Çavuş Sebahatçin ADÇI bir araya geldi. Kahraman Gazilerimiz anılarından kesitler sundu. Akabinde yine öğrencilerimizin soruları gazilerimiz tarafından cevaplandırılmasının ardından gazilerimize çiçek takdimi ile program sonlandırıldı.