…
…
…
25 Ekim 2020, Pazar Yalova, Türkiye

ASDEP Hane Ziyaretleri Kapsamında Kadıköy Belde Belediye Başkanı Mehmet ŞAHİN Ziyaret Edildi.


Yalova Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif LAÇİN tarafından Sosyal Hizmet Merkezi ASDEP personelleri ile birlikte  Kadıköy Belde Belediye Başkanı Sn. Mehmet ŞAHİN ziyaret edilmiş, yapılması planlanan saha çalışmaları  hakkında bilgi alış verişinde bulunulmuştur.

Bu doğrultuda yapılacak hane ziyaretleri ile aile ve bireylerin sosyal yardım ve sosyal hizmetlere olan ihtiyaçlarının tespiti, ihtiyaca göre sosyal yardım ve sosyal hizmet modellerin planlanması ve uygulanması, gerektiğinde diğer kamu hizmetlerinden (eğitim, sağlık, istihdam vs.) yararlanılmasının sağlanması amaçlanmıştır.

Bu Proje ile Bakanlığımız tarafından sunulan sosyal yardım ve sosyal hizmetler başta olmak üzere kamunun imkânları ve hizmetleri konusunda desteğe ihtiyacı olan kişi ve ailelere ulaşılması, psikososyal ve ekonomik durumlarının incelenerek değerlendirilmesi ve ihtiyaç duyulan hizmetlerden yararlandırılmalarına yönelik, rehberlik ve yönlendirmenin yapılması suretiyle vatandaşlarımız ile kamu hizmetlerinin daha hızlı buluşturulması hedeflenmektedir.