…
…
…
…
…
…
…
…
…
20 Eylül 2019, Cuma Yalova,Türkiye

19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı.


15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında düzenlenen 19 Eylül Gaziler Günü Anma Programı; Valimiz Sayın Muammer EROL, İl Protokolü, Kurum Müdürleri, Askeri Erkan, Siyasi Parti Temsilcileri,  Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şube Başkanı Şakir GÜNER, Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şube Başkanı Mustafa ÜRKMEZ, Aziz Şehitlerimizin ve Kahraman Gazilerimizin Kıymetli Aileleri, Gazilerimiz ve çok sayıda vatandaşımızın katılımıyla gerçekleştirildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanındaki Anma Programı Valimiz Sayın Muammer EROL’un Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı. Program, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, Gaziler adına Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şube Başkanlığı ile Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şube Başkanlığı tarafından çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Törenin sona ermesine müteakip beraberindeki heyetle birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şube Başkanlığına geçen Valimiz Sayın Muammer EROL, dernekte gazilerimizle sohbet etti.

Ziyaretin ardından Aziz Şehitlerimizin ve Gazilerimizin Kıymetli Aileleri, Kahraman Gazilerimiz ve  Kore Gazilerimizden  Behçet AKBİN ile Necmettin ÇATALBAŞ katılımı ile   birlikte tekne turu  düzenlendi. Valimiz Sayın Muammer EROL, tekne turuna katılan misafirlerimizi tek tek dolaşarak yakından ilgilendi. Tekne turunda çeşitli ikramlarda bulunularak müzik eşliğinde hoşça vakit geçirildi.  

Aziz Şehitlerimiz ve ebediyete intikal eden Kahraman Gazilerimiz için Merkez Camiinde Mevlid-i Şerif  okutularak yad edildiler.

Kahraman Gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.