…
…
…
…
…
…
21 Mart 2022, Pazartesi Yalova,Türkiye

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. Yıl Dönümü’nde Çelenk Sunumu ve Şehitlik Ziyareti Gerçekleştirildi


18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında ilimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında Çelenk Sunum töreni gerçekleştirildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda Valimiz Sayın  Muammer EROL, Garnizon Komutanı Tuğamiral Neslim ESKİ, Yalova Belediye Başkan V. Fatih ŞAHİN, Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Yalova Şube Başkanı Özcan İLA, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şube Başkanı Şakir GÜNER’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı.

Çelenk sunma törenine; Aziz Şehitlerimizin Kıymetli  Aileleri, Kahraman Gazilerimiz, Valimiz Sayın Muammer EROL, Memleket Partisi Yalova Milletvekili Özcan ÖZEL, Karamürselbey Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Neslim ESKİ, Yalova Belediye Başkan V. Fatih ŞAHİN, Cumhuriyet Başsavcısı Cuma ÇOBAN, Vali Yardımcısı Mehmet Bahattin ATÇI, Hukuk Müşaviri Haktan GÖKÇEKUYU, İl Emniyet Müdürü Göksel TOPALOĞLU, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Mustafa BAKÇEPINAR ve il protokolü katıldı.

Çelenk sunumu akabinde Aziz Şehitlerimizin Aileleri ve Kahraman Gazilerimiz, Valimiz Muammer EROL, Protokol Mensupları ile birlikte Yalova Şehitliği ve Yalova Polis Şehitliğini ziyaret ederek anma törenine katıldılar. Saygı duruşu ve Askeri Manga tarafından Saygı Atışı gerçekleştirilmesini takiben Şehitlik Şeref Defterinin imzalayan Valimiz Sayın Muammer EROL, daha sonra Aziz Şehitlerimizin mezarlarına kırmızı karanfil bıraktı. Okunan duaların ardından program sona erdi. 

Şehitlik ziyaretinin ardından Valimiz Muammer EROL, törene katılanlar ile birlikte, Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneğini ziyaret etti.