…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
18 Mart 2021, Perşembe Yalova,Türkiye

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. Yıl Dönümü Dolayısıyla İlimizde Çeşitli Törenler Düzenlendi.


18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen tören, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda Valimiz Muammer EROL, Garnizon Komutanı Tuğamiral Semih OZANGÜÇ, Yalova Belediye Başkan V. Mustafa TUTUK, Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Yalova Şube Başkanı Özcan İLA, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şube Başkanı Şakir GÜNER'in  Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı.

Çelenk sunma törenine; Aziz Şehitlerimizin Aileleri, Gazilerimiz, Valimiz Muammer EROL, Garnizon Komutanı ve Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanı Tuğamiral Semih OZANGÜÇ, Yalova Belediye Başkan V. Mustafa TUTUK, Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Cuma ÇOBAN, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat CEBECİ, Vali Yardımcısı Mehmet Bahattin ATÇI, Vali Yardımcısı Aziz MERCAN, Vali Yardımcısı Ercan ÇİÇEK, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan SOYGÜZEL, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan FINDIK, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Mustafa BAKÇEPINAR, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve İl Protokolü katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Çelenk Sunma töreni  sona erdi.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan törenin ardından Aziz Şehitlerimizin Aileleri ve Gazilerimiz, Valimiz Muammer EROL, Protokol Mensupları ile beraber Yalova Şehitliği ve Yalova Polis Şehitliğini ziyaret ederek anma törenine katıldılar.

Saygı duruşu ve Askeri Manga tarafından Saygı Atışı gerçekleştirilmesini takiben Şehitlik Şeref Defterinin imzalanmasından sonra Aziz Şehitlerimizin mezarlarına kırmızı karanfil bırakılarak, İl Müftüsü tarafından dua okundu.

Şehitlik ziyaretinin ardından Valimiz Muammer EROL, törene katılanlar ile birlikte, Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneğini ziyaret etti.