…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
28 Temmuz 2022, Perşembe Yalova, Türkiye

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kapsamında Gerçekleştirilen Etkinliklerimiz


15 Temmuz Demokrasi  ve Milli  Birlik  Günü etkinlikleri kapsamında; Yalova Valiliği himayesinde İl Müdürlüğümüz koordinasyonunda mehteran takımı eşliğinde yürüyüş düzenlenmiş olup akabinde gerçekleştirilen anma programında İl Müdürlüğü olarak açmış olduğumuz stant Valimiz Sayın Muammer EROL, Milletvekillerimiz Sayın Meliha AKYOL ve Sayın Ahmet BÜYÜKGÜMÜŞ, İl Protokolü ve vatandaşlarımız tarafından ziyaret edilerek, vatandaşlarımıza çeşitli ikramlarda bulunuldu.

15 Temmuz Demokrasi  ve Milli  Birlik  Günü anma münasebetiyle Valimiz Sayın Muammer EROL riyasetinde Vekillerimiz Sayın Meliha AKYOL ve Ahmet BÜYÜKGÜMÜŞ, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa TUTUK, İl Müdürümüz Arif LÂÇİN ve Protokol Üyeleri ile birlikte Şehitlik ziyareti gerçekleştirildi. Kuran-ı Kerim Tilavetinin okunmasının ardından şehitliklere karanfil bırakılarak dualar edildi.

Kıymetli Şehit Ailelerimiz ve Kahraman Gazilerimiz ile Valimiz Sayın Muammer EROL, Milletvekilimiz Sayın Meliha AKYOL, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa TUTUK, İl Müdürümüz Arif LAÇİN ve İl Protokolü akşam yemeğinde bir araya geldi.

İlimiz Cevdet Aydın Parkı’nda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Temalı Fotoğraf Sergisi Açılışı Valimiz Sayın Muammer EROL başkanlığında Milletvekilimiz Sayın Meliha AKYOL, İl Müdürümüz Arif LAÇİN ve İl Protokolü katılımı ile gerçekleştirildi.