…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
26 Temmuz 2021, Pazartesi Yalova,Türkiye

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinliklerimiz


15 Temmuz Demokrasi  ve Milli  Birlik  Günü etkinlikleri kapsamında ; Valimiz Sayın Muammer EROL, Kıymetli Şehit Yakınlarımız , İl Müdürümüz Arif LAÇİN , Protokol Üyeleri ile birlikte Asker ve Polis Şehitlikleri  ziyaretinde bulunuldu. Kuran-ı Kerim Tilavetinin okunmasının ardından şehitliklere karanfil bırakılarak dualar edilmiştir.

İlimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet  Meydanın da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma programı Kuran-ı Kerim Tilavetinin okunması ile   İl Müftüsü Cevdet Cemal ÇIKRIK  tarafından Şehitlerimiz için dualar edilerek başlanmıştır.

Cumhuriyet Meydanındaki demokrasi nöbetinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak açılan Standımızda nöbet tutan halkımıza  çeşitli ikramlarda bulunulmuştur. Aynı zamanda 15 Temmuz Anı defteri oluşturularak, kurum müdürleri ile  vatandaşlarımızın duygu ve düşünceleri alınmıştır.

Standımız gece boyunca misafirlerini ağırlamış olup, Valimiz, Yalova Belediye Başkanı, Ak Parti İl Başkanı ve yöneticileri, ,Kurum Müdürleri,  Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, bağlı kuruluş idareci ve personellerimiz ile Yalova halkı ziyaret etmiştir.