…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
16 Temmuz 2020, Perşembe Yalova,Türkiye

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinliklerimiz


15 Temmuz Demokrasi  ve Milli  Birlik  Günü programları kapsamında ; Valimiz Sayın Muammer EROL, İl Protokolü, Kıymetli Şehit Yakınlarımız ve Yalova Halkının katılımı ile  Yalova Merkez Camiinde Aziz Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutularak Müdürlüğümüz tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Daha sonra Valimiz Sayın Muammer EROL, İl Müdür V. Arif LAÇİN, Protokol Üyeleri ile birlikte Asker ve Polis Şehitlikleri  ziyaret edildi. Kuran-ı Kerim Tilaveti okunarak    şehitliklere karanfil bırakılarak dualar edildi.

İlimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet  Meydanın da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma programı okunan Kuran-ı Kerim Tilaveti ve ardından  İl Müftüsü Cevdet Cemal ÇIKRIK  tarafından Şehitlerimiz için dualar edilerek başladı.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında demokrasi nöbetinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak açılan Standımızda nöbet tutan halkımıza su ve mevlid şekeri ikramında bulunuldu. Aynı zamanda 15 Temmuz Anı defteri konularak, kurum müdürleri ile  vatandaşlarımızın duygu ve düşünceleri alındı.

Standımızı gece boyunca, Valimiz, Yalova Belediye Başkanı, İl Genel Meclis Başkanı ,Ak Parti İl Başkanı ve yöneticileri, ,İl Müdürleri,  Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, kurumun idareci ve personelleri ile Yalova halkı ziyaret etti.