…
…
…
…
…
…
…
…
…
02 Ekim 2019, Çarşamba Yalova,Türkiye

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Kutlandı


Yalova Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Paşakent Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi  Müdürlüğü’nden hizmet almakta bulunan yaşlılarımız için  1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü çeşitli etkinliklerle kutlanmıştır.

Asırlık Çınarlarımızın ziyaretine,  Valimiz Sayın Muammer EROL, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan FINDIK, İl Jandarma Komutanı Alb. Mustafa BAKÇEPINAR, İl Müdürümüz Faruk UYSAL, İl Müdür Yardımcımız Arif LAÇİN, Şube Müdürümüz Yunus ÖZDAŞ, Kuruluş Müdürlerimiz , Huzurevi Sakinlerimiz, Gönüllülerimiz ile Beyazay Derneği yöneticileri katılmıştır.

Etkinlikler kapsamında huzurevi sakinlerimizce hazırlanan Fuaye El Sanatları Sergisinde takı, ahşap boyama,  trikotaj ve şiş örücülüğü  ürünleri sergilenmiş, tiyatro eğitmeni Pelin TAKAT yönetiminde tiyatro oyunu sergilenerek büyük beğeni toplamıştır. Akabinde Müzik öğretmeni Bayram Ali UGİP tarafından  bağlama eşliğinde huzurevi büyüklerimize ve katılımcılara müzik ziyareti düzenlenmiştir.

Yalova Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki engelli gençlerimiz ve çocuk evlerinde koruma ve bakım altında bulunan çocuklarımız kuruluş müdürleri eşliğinde huzurevi sakinlerimizle bir araya gelerek kuşaklar arası birlikteliği yaşayarak günlerini kutladılar.

Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde bulunan sakinlerimizi ise  Çınarcık Belediye Başkanı Sayın Numan SOYER ve eşi Elif SOYER ziyarette bulunarak günün anısına binaen büyüklerimizin hal ve hatırları sorulmuş akabinde pasta keserek kutlamışlardır.