…
…
…
…
10 Aralık 2019, Salı İpekyolu, Van

Van'da ‘Kariyer Zirvesi' etkinliği


   Van Gönül Elçileri Topluluğu, devlet koruması altındaki çocuklarla birlikte Van'da düzenlenen ve alanlarında duayen isimlerin sosyal medya kullanımı, kişisel gelişim ve etkili iletişim üzerine konuştukları Kariyer Zirveleri'ne katıldı.

    Van Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki evlerde kalan 17 çocuk ve 3 bakım elemanı, Van Gönül Elçileri topluluğuyla birlikte Van'da düzenlenen Kariyer Zirveleri'ne katılarak değerli bilgiler edindiler. Aralarında CNN Türk haber spikeri Başak ŞENGÜL, Uzman Psikolog Cevher SÖNMEZ, Şair ve İknatör Ceyhun YILMAZ ve Eğitim Adam'ın kurucusu Kağan DİREL'in olduğu değerli katılımcıların kişisel gelişim, doğru ve etkili iletişim, sosyal medyanın kullanım alanları, iknanın psikolojisi gibi önemli konular üzerinde yaptıkları konuşmaları dinleyen Van Gönül Elçileri topluluğu ve beraberindeki gençler, kariyerleri adına kıymetli bilgiler edindiler. Programa Van Gönül Elçileri ve koruma altındaki çocuklarla birlikte katılan Van Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı ve Van Gönül Elçileri Topluluğu Çocuk Hizmetleri Koordinatörü Cahit ELDEMİR, "Eğitimin duayen isimlerini Van'da ağırlayan ve onların kariyerleri için önem taşıyan bilgileri bizlere doğrudan aktarma imkânı da sunan böylesi bir çalışmada bizler de korumamız altındaki çocukları getirmek ve onların bu bilgilerden istifade etmelerini sağlamak istedik. Birçoğunu tanıyıp takip ettiğimiz başarılı insanlarla bugün çocuklarımızı buluşturabilmek önemli bir kazanım oldu. Umarım her birini bu toplum için değerli çalışmalar yapan iyi yerlerde göreceğiz. Bu sebeple Kariyer Zirveleri'ni düzenleyenlere teşekkür ederim" dedi.

Program, Gönül Elçileri topluluğu ve çocukların katılımcılarla bir araya gelmeleri ve hatıra fotoğrafı çektirmelerinin ardından sona erdi