…
…
…
…
…
…
…
…
23 Mart 2021, Salı Edremit/van

Vali Bilmez ve Eşi Meral Bilmez Yaşlıları Ziyaret etti


Vali Bilmez ve eşi Meral Bilmez, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle program gerçekleştirdi.

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez, ilk olarak 93 yaşındaki İdris Yurtluk'u evinde ziyaret etti.

Vali Bilmez ve Eşi Meral Bilmez, ailesi ile birlikte Edremit ilçesinde ikamet eden İdris Yurtluk'u ziyaret ederek Yaşlılar Haftası'nı kutladı ve hayır dualarını aldı.

İdris Yurtluk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez'e teşekkür etti.

Bu ziyaretin ardından Vali Mehmet Emin Bilmez ve Eşi Meral Bilmez, Edremit Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü bünyesinde barınan 8 yaşlı ile yemek programında bir araya geldi.

18-24 Mart Yaşlılar Haftası'nı kutlayarak sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Bilmez, yaşlılara her daim sahip çıkılması gerektiğine değinerek, "Tecrübeleri ile bizlere ışık tutan yaşlılarımızın varlığı bizlere her zaman güç vermiştir. Devlet ve millet olarak onlara her zaman destek olmalıyız. 65 yaş üstü vatandaşlarımızdan da salgın ile mücadelede beklentimiz bir an önce aşı olmaları ve tedbirlere riayet etmeleridir." dedi.

Yaşlılarla bir araya gelinilen bu anlamlı programda, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez'e, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tarık Kuşman, İl Müdür Yardımcısı Fikret Yavuz, Huzurevi Müdüresi Gülden Atalay, Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek,ve Huzurevi personeli eşlik etti.