…
…
…
…
…
…
…
…
13 Şubat 2020, Perşembe İpekyolu Van

Kursiyerlere Sertifikaları Veridi


   Aile Çalışma Sosyal Hizmetler il Müdürlüğümüze bağlı Kadın Konuk Evi ve ŞÖNİM Müdürlüklerinden hizmet alan kadınlarımıza yönelik İl Müdürlüğümüz, Çalışma ve İş kurumu il Müdürlüğü, KADEM ve İpekyolu Halk Eğitim Merkezi il Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Şiş ve Tığ Örgücülüğü ile Amigurumi bebek yapımı meslek edindirme kursu sertifika töreni Van (Kadın ve Demokrası Derneği) KADEM’de gerçekleştirildi.
      Sayın Valimizin eşi Meral BİLMEZ Hanımefendinin katılımıyla birlikte, Van KADEM Temsilcisi Gamze BİÇEK BOZDOĞAN’ın açılış konuşması ile başlayan programda; Aile danışmanı Dr. Zübeyde TEZCAN "İki İnsan" Eğitimi verdi.
        Örgü kursunu tamamlayan kursiyerlere Hanımefendi Meral Bilmez, Aile Çalışma Sosyal Hizmetler il Müdürü Tarık KUŞMAN, Çalışma ve İş kurumu il Müdürü M.Salih SERÇE, İpekyolu Halk Eğitim Merkezi il Müdürü Şahin ARİK, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler il Müdür Yardımcsi Selma BİÇEK, Eğitmen Şaduman BİNGÖL ve Van KADEM Temsilcisi Gamze BİÇEK BOZDOĞAN tarafından sertifikaları verildi.