…
…
06 Kasım 2019, Çarşamba Van

Kadına Yönelik Şiddetle ve Erken Yaşta Zorla Evliliklerle Mücadele İl Eylem Planı ve Kadın Kooperatifçiliğinin Güçlendirilmesi teknik Kurul Toplantısı Yapıldı


Van Aile ,Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzce Valilik Alipaşa toplantı salonunda İl Müdür Vekili Abidin Göksoy'un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Müdürlüğümüzün daveti üzerine teşrif eden Sayın Valimiz Mehmet Emin BİLMEZ'in eşi Meral BİLMEZ Hanımefendi ve paydaş Kamu Kurum Kuruluş ve STK Temsilcileri katıldı.

Toplantıda İl Müdür Vekili Abidin GÖKSOY Kadın Kooperatiflerinin kurulması ve güçlendirilmesi ile ilgili çalışmalarımız ile Kadının Güçlenmesi Strateji Belgesi İl Eylem Planları hakkındaki çalışmalarımızdan bahsetti.

Meral BİLMEZ Hanımefendi il Müdürlüğümüzün kadın alanındaki bu çalışmalarımıza destek vererek bilgi ve tecrübelerini kurul üyelerimizle paylaşarak çok kıymetli tavsiyeler de bulundu.

Daha sonra il Müdürlüğümüzce hazırlanan il eylem planları ile ilgili Kurul üyelerininde görüş ve önerileri ile fikir alışverişine bulunularak toplantı son buldu.