…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
28 Mart 2022, Pazartesi Van,ANKARA

İlimizde 18-24 Mart Yaşlılar Haftası Kutlandı


Müdürlüğümüze bağlı Van Edremit Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğümüzde kalan sakinlerimiz ile 18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında ilk olarak Van Y.Y.Ü  Genç Ofisi gençlerinin katılımıyla müzikli eğlence programı düzenlenmiş ardından ilimizde bulunan Hüsrevpaşa Camisinde Mevlit programı yapılmıştır. Huzurevi personeli ve yaşlılarımız ile yemek programı düzenlenmiştir.

Van Büyükşehir Belediyesi ve Halk Sağlığı Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği program ile yaslılarımızla sanatsal faaliyetler yapılmıştır. Valimiz Mehmet Emin BİLMEZ’in eşi Meral BİLMEZ ve Van Büyükşehir Belediyesi Kadın Hizmetleri Dairesi Başkanı Selma BİÇEK Huzurevimizi ziyaret ederek yaşlılarımızın gününü kutlayarak onlarla vakit geçirdiler. Edremit Belediyesi Başkan Vekili, VANTSO Genel Sekreteri ve İlimizde bulunan okullardaki öğrenciler, kreş çocukları yaşlılarımızı ziyaret ederek bu özel haftada yaşlılarımızın günlerini kutladılar.

Ardından Huzurevinde kalan yaşlılarımız için verilen yemekte Valimiz Mehmet Emin BİLMEZ, eşi Meral BİLMEZ, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Van Büyükşehir Belediyesi Kadın Hizmetleri Dairesi Başkanı Selma BİÇEK, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Tarık KUŞMAN, Edremit Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Gülden ATALAY katıldı.