…
…
…
…
…
…
…
…
08 Mart 2021, Pazartesi Van,TÜRKİYE

İl Müdürlüğümüz Bünyesinde “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Etkinlikleri Düzenlendi


      8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebeti ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tarık KUŞMAN ve İl Müdür Yardımcısı Nesibe YILMAZ Valilik binası yerleşkesinde bulunun kamu kurumlarını gezerek çalışan kadınların “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü kutladı.

 

 İl Müdür Yardımcısı Nesibe YILMAZ, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdür Yardımcısı Deniz AYGEN ve Tuşba Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sevgül BİLGİÇ Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi ek hizmet binası‘nı ziyaret ederek sağlık çalışanı kadınların ve Müdürlüğümüzden hizmet alan engelli ailelerin de “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü kutladılar.

   

       Ardından Van AVM de İl Müdürlüğümüze bağlı Kadın Konuk Evi Müdürlüğünde kalan kadınların ve Van Büyük Şehir Belediyesi Başkanlığı Kadın Hizmetleri Dairesi Başkanlığının işbirliğiyle kadınların yapmış olduğu ürünler sergilendi. Sergimizin açılışına Sayın Valimiz Mehmet Emin BİLMEZ’in  eşi Meral Bilmez Hanımefendi, İl Müdürümüz Tarık KUŞMAN, İl Müdür Yardımcılarımız Nesibe YILMAZ ve Mehmet Salih ATLI, Kadın Hizmetleri  Dairesi Başkanı Selma BİÇEK, Kadın Konuk Evi Müdürü Hatice ŞEN ve çok sayıda vatandaş katılımıyla program sonlandı.