…
…
…
…
…
…
…
…
…
26 Eylül 2019, Perşembe İpekyolu Van

Gönüllüyüz Farkındayız


       TC Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca İnternette "Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Programı" İçindekiler Van Gönül Elçileri topluluğu, farklı meslek gruplarından ve üniversitelerinden uzakta çalışanlardan biriyle birlikte proje koordinatörü Van Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Cahit gelişmiş ve öğrenme eğitimi.

           Van Gönül ElçilerVan Bedensel Engelliler Spor Kulübü (BESK) takımının antrenmanına katlanırken yeni sezondaki takıma destek oldular. Antrenman sonunda Van BESK takımı Van Gönül Elçileri ve arkadaşları anlamlı bir farkındalık da oluşturmuş oldular. Van BESK takımı ve çocukları ile birlikte parkede terfi çocuk ve Gençlik Kampüsü ve Van Gönül Elçileri projelerinin koordinatörü Van Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Cahit ELDEMİR sporunun olduğu yerde dallarıyla değil, emek ve özveri isteyen diğer dallarının da olduğu, başarmak için isteğin ve çalışmanın en değerli unsurları olduğunu anlatmak için bu çalışmayı gerçekleştirdik. Van BESK Başkanı Hanefi Baykara'ya da teşekkür ederim "diyerek duygularını açıkladı." Diyerek duygularını açıkladı.

Farkındalık maçının ardından toplu şekilde aile fotoğrafı çektiren gönüllüler ve çocuklar yeni sezonda VAN BESK'in lig maçlarında da tribünde olacaklarını belirterek ayrıldılar.