…
…
…
…
15 Ocak 2021, Cuma Erciş/Van

Erciş SHM’den Kore Gazilerine Ziyaret


      Devlet olarak tarihimizin ve milletimizin bize emanetleri olan şehit aileleri ve kahraman gazilerimizi gerek bizzat ziyaret ederek, gerekse pandemi döneminde telefonla arayarak onların her zaman yanlarında olmanın onurlu hazzı ile hizmetlerimiz sürdürülmektedir.

      Kore Büyükelçiliği Savunma Ataşeliği tarafından yürütülen proje kapsamında Türkiye genelinde yaşayan Kore Gazilerimize minnet duygularının bir ifadesi olarak “KAHRAMAN KORE GAZİSİ” yazılı özel atkı yaptırılmış olup dağıtım bakanlığımıza bağlı Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü koordinasyonunda İl Müdürlüklerimiz aracılığı ile gerçekleştirildi.

Kore Büyükelçiliği’nin özel atkı hediyesinin yanında Genel Müdürlüğümüz tarafından 2’li fincan takımı ve kahve hediyesi takdim edildi.

        İlçemizde ikamet eden Kore Gazilerimiz Ferman MATUR ve Osman ÇELİK, Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri MEHMETBEYOĞLU, Kaymakam Adayı Yunus Emre BOZKURTOĞLU, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mehmet DEMİR, İlçe Emniyet Müdür Vekili Mustafa GÜNGÖR ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Fuat BARAN ile birlikte bizzat hanelerinde ziyaret ederek hediye takdiminde bulunuldu vehasbihal edildi.

        Kore Gazilerimiz ve aileleri yapılan ziyaretlerden dolayı Devletimizin her daim kendilerinin yanlarında olduğunu hissettirdiği için yapılan ziyaretlerden duydukları memnuniyeti Devletimize yaptıkları dualarla dile getirdiler.