…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
17 Mart 2022, Perşembe Van,Türkiye

Devlet Övünç Madalya ve Beratları Aziz Şehitlerimizin Yakınlarına Takdim Edildi


Cumhurbaşkanlığımız tarafından gönderilen 'Türkiye Cumhuriyeti Devlet Övünç Madalyası ve Beratları' İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce’nin de katıldığı törenle şehit ailelerine tevcih edildi.

Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ile başlayan ve sayın Cumhurbaşkanımızın mesajının okunmasıyla devam eden törene; İçişleri Bakan Yardımcımız Muhterem İnce ve Valimiz Mehmet Emin Bilmez şehitlerimizin gösterdiği sorumluluk ve görev anlayışı içinde feragat ve fedakârlık, başarı dolu çalışmalarıyla Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti adına haklı gurur kaynağı teşkil ederek devlet övünç madalyası almaya hak kazanan şehitlerimizin varislerine İl Emniyet Müdürlüğü Konferans salonunda 14 şehit ailemize Devlet Övünç Madalyalarını törenle tevcih edildi.

Törene Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hüseyin Kurtoğlu,  Vali Yardımcıları Yavuz Arslan, Adem Balkanlıoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Tarık KUŞMAN, 6. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral İlker Ertuğrul, Sahil Güvenlik Van Gölü Grup Komutanı Binbaşı Fırat Aslan, polisler ve şehit yakınları katıldı.

Tören sonrası İçişleri Bakan Yardımcımız Muhterem İnce, Valimiz Mehmet Emin Bilmez ve beraberindeki heyet ile tören sonrası şehit yakınlarıyla yemek yedi.